162Jantine107271_edited.jpg

"Jantine straalt zoveel liefde uit dat je meteen voelt dat je in goede handen bent"

ONZE REVIEWS

REVIEWS

Doreen Koehlen 1.jpg

Doreen Koehlen

Ademen in de warme en liefdevolle energie van Jantine was een groot cadeau aan mezelf. Ik voelde al langere tijd dat er iets in mij gezien wilde worden. Niet persé een mooi stuk maar rauw, schaduwrijk en krachtig. Jantine zag mij, nodigde me uit om deze laag in mij te omarmen. Ze was niet bang waardoor ik ook niet meer bang hoefden te zijn. Jantine is stevig gegrond, deskundig en veilig in zichzelf zodat ik mij volledig kon overgeven. Wat een bevrijding! Mijn adem brak open en ik was volledig bewust van mijn  lichaam. Voor mij zo belangrijk in mijn proces. Dankjewel lieve Jantine

Caroline Marczinski

Ik geloof heilig in de overtuiging dat niets in het leven zomaar gebeurt: What was meant for me will never miss me & what misses me was never meant for me *MAKTUB*. Zo kwam ook Jantine op mijn pad. Na een telefonische kennismaking volgde al snel de beslissing de full journey bij deze prachtige ziel te gaan ademen. Het waren pittige sessies, mede ook doordat ik op dit moment door een hele moeilijke periode heen ga, maar er waren altijd prachtige inzichten en in elke sessie voelde ik me volledig veilig door de liefdevolle begeleiding. Een prachtig cadeau aan mijzelf waar ik Jantine voor altijd dankbaar vor zal blijven.

Foto Caroline_edited.jpg
Foto 2 Lienke_edited.jpg

Lienke Hutten

Wat een bijzondere ‘reis’ was mijn full journey bij Jantine. Het heeft mij echt veel gegeven, waarbij ik elke keer aandacht kon hebben voor een diepere laag in mijzelf. Ik had écht even tijd voor mijzelf, vooral ook voor mijn innerlijk zelf. Het begin vond ik best spannend, maar wat heb ik mooie ademsessies mogen ontvangen. Iedere ademsessie was anders, een ander gevoel, een ander thema. De rust en het vertrouwen aan het einde van een ademsessie zijn ontzettend bijzonder, het geeft je zoveel vertrouwen in jezelf of in bepaalde situaties en een prachtig geluksgevoel. Daarnaast heeft het mij ook echt praktische tips gegeven om in het dagelijks leven met onzekerheden en negatieve gedachten om te gaan. Dit kan ik ook echt toepassen in de dagelijkse praktijk.

 

Jantine begeleidt alle ademsessies met volle aandacht, liefde en rust. Je voelt je helemaal thuis bij haar en op de mooie plek die ze heeft gecreëerd voor het ademwerk. 

Foto Rosemarijn.jpg

Rosemarijn Bakker

Prachtige en stralende Jantine! Wauw, ik heb geen woorden voor mijn sessies met jou. We hebben ze buiten en binnen gedaan en beide keren ben ik heel diep gegaan. Ik heb trauma's aangeraakt en heb mijn healing proces erin verdiept. Je bent warm en straalt zoveel licht en liefde uit dat ik meteen voelde dat ik in goede handen bij je was. Ik heb me heel erg veilig gevoeld. Prachtige ademsessies, dankjewel.

Jantine Kroeze

Een aantal weken geleden een ademsessie bij Jantine mogen meemaken. Totaal blanco ging ik er in. Ik wilde dit graag een keer doen omdat alles draait om ademhaling en ik ook geloof dat je daar heel veel mee kan bereiken, door op de juiste manier te ademen. Heel spannend vond ik het ook omdat je je totaal overgeeft aan iemand anders. Dat is voor niemand makkelijk denk ik, maar wat is Jantine daar een geweldig persoon voor. Zij weet je op zo'n fijne manier gerust te stellen, dat je je overgeeft en alleen maar hoeft te ademen en naar haar stem te luisteren. Wat was het een bijzondere en mooie ervaring! Wat mooi ook dat er dan zomaar dingen gebeuren zoals emoties die loskomen en het tegelijk goed en veilig blijft voelen. Een super mooi cadeau om jezelf te geven en te gunnen. Ik ben haar heel dankbaar en zou het iedereen aanraden!