top of page
162Jantine107271_edited.jpg

"Jantine straalt zoveel liefde uit dat je meteen voelt dat je in goede handen bent"

ONZE REVIEWS

REVIEWS

Doreen Koehlen 1.jpg

Doreen Koehlen

Ademen in de warme en liefdevolle energie van Jantine was een groot cadeau aan mezelf. Ik voelde al langere tijd dat er iets in mij gezien wilde worden. Niet persé een mooi stuk maar rauw, schaduwrijk en krachtig. Jantine zag mij, nodigde me uit om deze laag in mij te omarmen. Ze was niet bang waardoor ik ook niet meer bang hoefden te zijn. Jantine is stevig gegrond, deskundig en veilig in zichzelf zodat ik mij volledig kon overgeven. Wat een bevrijding! Mijn adem brak open en ik was volledig bewust van mijn  lichaam. Voor mij zo belangrijk in mijn proces. Dankjewel lieve Jantine

Caroline Marczinski

Ik geloof heilig in de overtuiging dat niets in het leven zomaar gebeurt: What was meant for me will never miss me & what misses me was never meant for me *MAKTUB*. Zo kwam ook Jantine op mijn pad. Na een telefonische kennismaking volgde al snel de beslissing de full journey bij deze prachtige ziel te gaan ademen. Het waren pittige sessies, mede ook doordat ik op dit moment door een hele moeilijke periode heen ga, maar er waren altijd prachtige inzichten en in elke sessie voelde ik me volledig veilig door de liefdevolle begeleiding. Een prachtig cadeau aan mijzelf waar ik Jantine voor altijd dankbaar vor zal blijven.

Foto Caroline_edited.jpg
Foto 2 Lienke_edited.jpg

Lienke Hutten

Wat een bijzondere ‘reis’ was mijn full journey bij Jantine. Het heeft mij echt veel gegeven, waarbij ik elke keer aandacht kon hebben voor een diepere laag in mijzelf. Ik had écht even tijd voor mijzelf, vooral ook voor mijn innerlijk zelf. Het begin vond ik best spannend, maar wat heb ik mooie ademsessies mogen ontvangen. Iedere ademsessie was anders, een ander gevoel, een ander thema. De rust en het vertrouwen aan het einde van een ademsessie zijn ontzettend bijzonder, het geeft je zoveel vertrouwen in jezelf of in bepaalde situaties en een prachtig geluksgevoel. Daarnaast heeft het mij ook echt praktische tips gegeven om in het dagelijks leven met onzekerheden en negatieve gedachten om te gaan. Dit kan ik ook echt toepassen in de dagelijkse praktijk.

 

Jantine begeleidt alle ademsessies met volle aandacht, liefde en rust. Je voelt je helemaal thuis bij haar en op de mooie plek die ze heeft gecreëerd voor het ademwerk. 

Foto Rosemarijn.jpg

Rosemarijn Bakker

Prachtige en stralende Jantine! Wauw, ik heb geen woorden voor mijn sessies met jou. We hebben ze buiten en binnen gedaan en beide keren ben ik heel diep gegaan. Ik heb trauma's aangeraakt en heb mijn healing proces erin verdiept. Je bent warm en straalt zoveel licht en liefde uit dat ik meteen voelde dat ik in goede handen bij je was. Ik heb me heel erg veilig gevoeld. Prachtige ademsessies, dankjewel.

Jantine Kroeze          

Een aantal weken geleden een ademsessie bij Jantine mogen meemaken. Totaal blanco ging ik er in. Ik wilde dit graag een keer doen omdat alles draait om ademhaling en ik ook geloof dat je daar heel veel mee kan bereiken, door op de juiste manier te ademen. Heel spannend vond ik het ook omdat je je totaal overgeeft aan iemand anders. Dat is voor niemand makkelijk denk ik, maar wat is Jantine daar een geweldig persoon voor. Zij weet je op zo'n fijne manier gerust te stellen, dat je je overgeeft en alleen maar hoeft te ademen en naar haar stem te luisteren. Wat was het een bijzondere en mooie ervaring! Wat mooi ook dat er dan zomaar dingen gebeuren zoals emoties die loskomen en het tegelijk goed en veilig blijft voelen. Een super mooi cadeau om jezelf te geven en te gunnen. Ik ben haar heel dankbaar en zou het iedereen aanraden!

Robin van der Walt

Ik ben nog steeds opzoek naar de juiste woorden om de 'Rebirthing Breathwork' ademsessie bij Jantine te omschrijven. Ik werd allereerst hartelijk ontvangen en kreeg een goede uitleg over hoe het verloop van de sessie er uit zou zien. De ruimte is prachtig aangekleed en straalt rust uit. Ik ervaarde direct een hele positieve vibe. De Rebirthing breathwork is nogmaals een onbeschrijfelijke ervaring. Ik voelde mij dichter bij mezelf en het helpt mij enorm met mijn eigen 'spirituele journey'.
Jantine heeft voor mij absoluut het verschil gemaakt door haar liefdevolle begeleiding tijdens de sessie en alle ruimte en aandacht na de sessie. Zonder haar was deze reis niet zo mooi geweest. Dank je wel lieve Jantine, ik ben jou erg dankbaar!

Iris 't Hardt

Ik heb mezelf een full journey cadeau gedaan bij Jantine en ik ben zó blij dat wij op elkaars pad zijn gekomen. Jantine is een heel fijn, positief, lief & warm persoon en iedere ademsessie met haar in haar prachtige adempraktijk voelde dan ook echt als een warm bad. Ook en juist wanneer het pittig is. Jantine heeft mij echt gedragen door de hele ademreis en het voelt veilig om me helemaal over te geven bij haar.
Deze bijzondere ervaring heeft me nog meer laagjes van mezelf laten afpellen en een gevoel van thuiskomen bij mezelf gebracht, de connectie met mijn lichaam en intuïtie enorm versterkt en me te helpen ontspannen en gewoon ZIJN. Het heeft me zoveel vertrouwen, rust, veiligheid en lichtheid gebracht. En ruimte gegeven, fysiek en mentaal!

Jantine begeleidt haar ademsessies met alle aandacht, rust en betrokkenheid. Ik voel me heel erg op mijn gemak en thuis bij haar. En de knuffels en thee met lekkers na de ademsessie zijn natuurlijk een feest!

Marjon van Vugt

Ik voelde dat de adem voor mij een opening zou zijn om te groeien, dus ging ik op zoek naar iemand die mij zou kunnen begeleiden.
Toen Jantine op mijn pad verscheen wist ik meteen dat zij degene zou zijn waarmee ik mijn full journey wilde maken.
Míjn reis was magisch. De adem bracht mij in de ruimte achter mijn angsten, overtuigingen en emoties.
Ik kreeg inzichten, begreep hoe alles in mijn leven verbonden was en dat niets of niemand onbedoeld op mijn pad verscheen.
Jantine begeleidde mij liefdevol door de sessies heen. Hield me bij de les als mijn adem verslapte, steunde me als het zwaar was en liet mij baden in serene rust wanneer het harde werken voorbij was en ik mocht oogsten.
Jantine is mooi, warm, gedreven, enthousiast, liefdevol en betrokken. Ik voelde mij veilig en vertrouwd tijdens mijn magische reis.

Corinna K

Nooit geweten dat ademhaling dit allemaal kan doen! Het begin was echt wel even wennen, het verbonden ademhalen, hard werken ;) Maar Jantine heeft me enorm geholpen met haar warme begeleiding, soms spiegelend maar vooral liefdevol en met veel humor! Het voelde veilig om te laten zijn wat er was...wat dan ook... en ruimte in te nemen. Ongelooflijk bijzonder dat te voelen in m'n hele lichaam! Én te merken dat er in mijn leven ook steeds meer ruimte is ontstaan. En plezier niet te vergeten! Elke sessie was weer bijzonder, met alle tijd en aandacht. En heerlijke lekkernijen om van te genieten!
Dankjewel Jantine voor je sprankelende zijn en je warme, enthousiaste begeleiding!

Yvonne van der Wielen

Voor mijn groepstraject 'Pak regie over je leven met chronische klachten' heeft Jantine een prachtige ademsessie verzorgd met als thema zelfliefde. Jantine heeft een hele fijne rustige stem. En de liedjes die zij bij elkaar gezocht had waren ook prachtig. De ademsessie maakte veel los bij verschillende groepsleden. Dingen die bovenkwamen waar zij weer mee aan de slag mogen gaan. Ik kan Jantine van harte aanbevelen om je mee te nemen in de wereld van het ademwerk. Bedankt lieve Jantine, je bent een prachtig mens!

Loes Heuser

Jantine is niet alleen een adem coach maar ook een lief, warm mens met een fantastische stem. Ze heeft mij opnieuw leren ademen, opnieuw de kijk op mijn bestaan laten zien en de reis die ik nog mag maken. Het is echt een momentje voor jezelf, soms emotioneel, soms sprakeloos, soms warm en liefdevol. Maar altijd heel geborgen en in een veilige omgeving.

Lizsandra Groothuizen

Ik heb nu meerdere ademsessies mogen ontvangen van Jantine. In een woord magisch! Haar liefdevolle aandacht, zachtheid en toewijding zorgden ervoor dat ik mij veilig genoeg voelde om in de volledige overgave te zakken en de magie van het ademen toe te laten.
Dank je voor alles lieve Jantine.

Sanna Prinsen

Positief: Communicatief, kwaliteit, professionaliteit

Jantine heeft mij begeleid in een Full Journey van 10 ademsesies en deze reis naar mijn innerlijke zelf was een van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven. Ik voel me bevoorrecht dat ik mezelf nog beter heb mogen keren kennen. Het voelt alsof ik een kijkje heb mogen nemen in mijn onderbewuste waardoor er puzzelstukjes in elkaar konden vallen. Dit heeft niet alleen voor helderheid gezorgd, maar het heeft me bovenal ook heel veel vertrouwen gegeven. Ik ben Jantine heel erg dankbaar dat zij deze reis met mij heeft willen maken. Jantine is niet alleen een prachtige vrouw met een heel groot hart, ze is ook een professionele breathwork facilitator die mij op een liefdevolle manier door het proces heeft begeleid. Ik had me geen betere ademcoach kunnen wensen.

bottom of page