top of page
121Jantine107227.jpg

OVER

Wat leuk dat je hier bent

Wat leuk dat je de tijd neemt om meer over mij te lezen. Ik vertel je graag wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik door wil geven. Vanaf het eerste moment was ik zelf echt gegrepen door breathwork nog voordat ik wist wat het precies inhield en waar het over ging. Instinctief wist ik direct, dit ga ik doorgeven. En inmiddels heb ik de magie van ademwerk mogen ervaren tijdens de vele ademsessies die ik heb begeleid. Iedere ademsessie is opnieuw een cadeau, zowel voor de klant als voor mij als ademcoach.

Jouw adem is de goeroe in jou

Hoewel we miljoenen keren ademen zijn we ons nauwelijks bewust van deze kracht. Deze informatie wil ik met al mijn ervaring, kennis en aandacht aan jou doorgeven. Omdat ademen jouw levenskracht is. Tijdens het ademen voel je rust en luister je naar de wijsheid van je lijf. Je voelt oneindige liefde, zelfvertrouwen en dankbaarheid. Ontvang je inzichten in patronen, overtuigingen en vergroot je je bewustwording.

Jouw adem is de goeroe in jou!

331Jantine107632.jpg

OVER

Wie ben ik?

Ik leef met hart en ziel

Ik ben Jantine van der Hurk en woon samen met mijn kinderen, man en onze dieren in een gezellig huis waar iedereen zich welkom voelt. Ik ben een romanticus en geloof in de liefde. Daarnaast ben ik ook een ambitieuze vrouw en sta voor persoonlijke ontwikkeling. Mijn omgeving vindt mij kleurrijk, liefdevol en gedreven. Aangevuld met mijn enthousiasme, ruimdenkendheid en daadkracht. En dat klopt! Ik leef met hart & ziel. Ik ben dankbaar voor mijn leven en alle ervaringen die ik heb mogen meemaken. Mijn leven is intens met fantastische hoogtepunten en grote verliezen. En juist hierdoor ben ik enorm veerkrachtig en vindingrijk geworden. 

Veiligheidskundige en Ademcoach

Als afgestudeerd Veiligheidskundige heb ik ruim 20 jaar ervaring binnen het veiligheidsdomein in de aanpak van georganiseerde criminaliteit. Binnen deze mannelijke wereld volg ik mijn hart, verbind ik mensen, ontwikkel nieuwe projecten en draag bij aan een veiligere samenleving. Daar houdt het voor mij niet op. Daar begint het pas. Ik sta voor vrijheid én voor gelukkig zijn. Voor het ontdekken van jouw potentieel in dit leven.

 

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?

Rond mijn 35ste had ik steeds meer vragen over het leven. Hoe ziet mijn mooiste leven eruit? Waar word ik nou echt gelukkig van? Hoe kom ik weer in verbinding met mezelf en wat heb ik daarvoor nodig? Ik ben me gaan verdiepen in 'levenskunst'. Ik heb me in alles wat los en vast zat verdiept, allerlei boeken gelezen en trainingen gevolgd. Mediteren is vanaf dat moment een vast onderdeel in mijn leven geworden. Hoe meer boeken ik las, hoe meer er bijkwamen. Tijdens deze ontdekkingstocht kwam breathwork op mijn pad en wist ik het meteen, dit ga ik doorgeven. Sinds 2021 ben ik gecertificeerd Rebirthing Breathwork Facilitator, heb ik een bedrijf opgezet en ben ik gestart als ademcoach, trainer en spreker. Ik ben goed opweg om mijn mooiste leven te leven. En dat wens ik jou ook toe!

Hartelijke groeten, Jantine 

bottom of page